mercure

Family & Co

Kinderen verblijven gratis*

€ 0 voor kinderen* *

Or  night(s)

ZOEKEN

Geniet van het samenzijn en verken de wereld als gezin!**

Gratis voor kinderen die op de kamer van hun ouders verblijven.*

Meer ruimte nodig? Profiteer van 50% korting op een tweede kamer voor de kinderen.

En meer: ontbijtextraatjes voor kinderen.

Een geweldige kans om als gezin nieuwe bestemmingen te ontdekken!

* Gratis accommodatie voor 1 kind jonger dan 12 jaar dat bij de ouders op de kamer verblijft (afhankelijk van kamercapaciteit).
** Afhankelijk van deelname van het hotel. Neem voor meer informatie rechtstreeks contact op met het desbetreffende hotel.

 • Amsterdam, Nederland

  <br> <br> √ Ontdek het stadscentrum dat moderniteit combineert (Kalverstraat) met traditie (Begijnhof) <br> √ Maak te voet of per fiets een romantische wandeling langs de grachten <br> √ Bezoek met kinderen dierentuin Artis en Science Center NEMO

  LET'S GO
 • Parijs, Frankrijk

  <br> <br> √ Maak een ​​wandeling langs de "Quais de Seine" voordat u in Saint-Germain-des-Prés gaat eten <br> √ Bewonder de stad van boven, vanaf de Arc de Triomphe of de Tour Montparnasse <br> √ Reist u met kinderen? Ga naar Disneyland Parijs!

  LET'S GO
 • Brussel, België

  <br> <br> √ Geniet van frietjes of een wafel op de hoek van de Grote Markt <br> √ Bewonder de kunstcollectie in het Musée Fin-de-Siècle Museum <br> √ Fan van strips? Breng een bezoekje aan het Belgisch Stripmuseum

  LET'S GO
 • Londen, Verenigd Koninkrijk

  <br> <br> √ Shopaholic? Kijk uw ogen uit in het bekende, grote luxe warenhuis Harrods <br> √ Bekijk de stad vanuit het reuzenrad The London Eye <br> √ Even bijkomen in deze drukke stad? Neem een welverdiende pauze in Hyde park

  LET'S GO
 • Luxemburg, Luxemburg

  <br> <br> √ Dompel u onder in de rijke historie van de stad <br> √ Ga winkelen in de Rue des Capucins, de grootste winkelstraat van Luxemburg <br> √ Bewonder de kunstcollectie in het Musée d'Art Moderne Grand-Duc Jean (MUDAM)

  LET'S GO
 • Oostende, België

  <br> <br> √ Breng een bezoekje aan het Atlantic Wall museum en leer meer over de Tweede Wereldoorlog <br> √ Ga lekkere verse mosselen eten op de dijk<br>√ Breng een bezoekje aan Mu.ZEE, het museum van modern kunst.

  LET'S GO

Family & Co

(*) Vanafprijzen. Aanbod afhankelijk van voorwaarden, beschikbaarheid in het hotel en beschikbaarheid van het aanbod in het gekozen hotel. Zie de verkoopvoorwaarden van het tarief. Afhankelijk van het land van het hotel zijn prijzen mogelijk exclusief belastingen, alleen inclusief btw of inclusief alle belastingen (btw en toeristenbelasting). Wanneer de prijs niet inclusief alle belastingen is, worden relevante belastingen (btw en/of toeristenbelasting) in de volgende reserveringsstappen duidelijk vermeld. Prijs is alleen gegarandeerd ten tijde van reserveren.

Elke boeking moet op de begindatum van uw verblijf gegarandeerd worden met een creditcard.

Maximaal 6 kamers per reservering.

Het aanbod kan gewijzigd, geannuleerd of terugbetaald worden tot 18.00 uur op de incheckdatum. Geen vooruitbetaling. Hierna rekent het hotel de eerste nacht aan. In sommige landen kunnen aanvullende beperkingen gelden.

Dit aanbod omvat accommodatie voor kinderen bij verblijf op de kamer van de ouders en ontbijtextraatjes wanneer kinderen eten met het gezin. Voordelen kunnen variëren afhankelijk van het kinderbeleid van het hotel. Dit beleid kan variëren per hotel. Raadpleeg de verkoopvoorwaarden voor elk hotel op het moment van boeken.
De 50% korting op de tweede kamer wordt berekend op basis van de gemiddelde prijs per nacht. Dit komt overeen met het flexibele tarief voor een kamer met 1 p. (dezelfde regel voor 2 p.).

Vervaldatum van het aanbod is aangegeven in de tijdzone van Parijs.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN