Home Europa Spanje

Spanje

Spanje zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Spanje is een land waar u zich kunt verliezen in de steden en de warmte van de mensen. Een dagje naar het strand aan de Atlantische Oceaan, de Cantabrische Zee of de Middellandse Zee? Een wandeling door de Sierra de Cazorla of de Picos de Europa? Een bezoekje aan de vulkaan El Teide op Tenerife? Genieten van een van de beste keukens ter wereld in Baskenland? Een voortreffelijke, beschermde wijn proeven? Dit en nog veel meer is allemaal mogelijk in het land dat Europa met Afrika verbindt.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

2 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer