Home Europa Portugal

Portugal

Portugal zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Welkom in Portugal, een land vol middeleeuwse kastelen, sommige in bossen en andere op steile kliffen, dorpjes met geplaveide straatjes, gouden zandstranden en een heerlijke keuken. Het heeft diverse beschermde traditionele specialiteiten te bieden en sommige steden staan op de Werelderfgoedlijst van UNESCO. Overal in het land zijn de historische overblijfselen van de Kelten, de Romeinen, de Visigoten, de Moslims en de Christenen te bewonderen. Er worden elk jaar ook allerlei festivals gehouden.
Lees meer

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

2 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer