MAAWMUUR

MAAWMUUR

Tilburg

Paleisring

In Tilburg wordt er veel ‘gemaawd’, wat letterlijk zeuren betekend. Tilburgers willen altijd hun mening laten horen en de stad Tilburg heeft sinds kort dus een ‘Maawmuur’. Hier kunnen Tilburgers hun ongenoegen hoorbaar maken zodat het mogelijk is om te reageren en te anticiperen. De Maawmuur staat in de buurt van het stadskantoor, in het bijzonder van de raadzaal, aangezien daar de ‘lijnen’ voor de stad worden uitgezet. In de horizontale dwarsbalken van de middelste letters -E- zijn twee brievenbussen verwerkt: één brievenbus voor 'klachten over de gemeente', één voor 'overige bestemmingen’. Heb je de muur al gevonden? Tip: hij staat midden tussen de raadzaal, het gerechtsgebouw, het stadhuis en de kerk.
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer