Home Europa Hongarije Boedapest PAPRIKA IN ALLE TOONAARDEN
PAPRIKA IN ALLE TOONAARDEN

PAPRIKA IN ALLE TOONAARDEN

Boedapest

Boedapest, Dózsa György út 72

Lokale Smaken
Zoekt u het Hongaarse ingrediënt bij uitstek en kunt u het niet vinden? Het ligt toch tamelijk voor de hand. Het ingrediënt werd in de 19e eeuw tijdens de Napoleontische oorlogen voor het eerst in de Hongaarse keuken gebruikt, in plaats van peper dat als de specerij van de onderdrukker werd beschouwd. Tegenwoordig is paprika te vinden in vele aspecten van de Hongaarse cultuur, van borduurwerk tot kinderversjes. Maar om er ultiem van te genieten van deze heerlijke specerij kunt u het het beste proeven. Ga daarvoor naar de omgeving van het monumentale Helden plein, laat u leiden door pianoklanken en stap Paprika Vendéglo binnen. Dózsa György út 72, 1071 Budapest Hongarije
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer