Home Europa Duitsland

Duitsland

Duitsland zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Duitsland ligt in het hart van Europa en grenst aan maar liefst negen andere landen. Geen ander Europees land heeft zoveel buren. Ontdek de Noordzee en de Baltische Zee of de Alpen in het zuiden, waar ook de Zugspitze te vinden is. Dit is de hoogste berg van Duitsland met een hoogte van bijna 3000 meter. Bezoek bruisende steden, zoals Berlijn of Hamburg, en ga naar het wereldberoemde Oktoberfest in München. Bewonder de kastelen en de historische monumenten of de veelzijdige cultuur en kunst.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

23 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer