MARSEILLE ACTUALLY

MARSEILLE ACTUALLY

Marseille

Bar de la Marine, 15 Quai de Rive Neuve, Marseille

Een has-been rock-star op zijn retour en zijn manager; een pas getrouwd stel en hun vriend die verliefd is op de bruid; een schrijver die door zijn vriendin in de steek is gelaten en die kennismaakt met zijn Portugese huishoudster… Heeft u geraden over welke film we het hebben? Natuurlijk wel. U heeft er vast een traan bij moeten wegpinken… of anders heeft u geen hart. Of u vertelt de waarheid niet. Ga om uw schade in te halen gauw naar de Bar de la Marine aan de Vieux-Port. In de film is het daar, en niet in Portugal, dat de knappe Engelse schrijver met zijn mooie Aurélia afspreekt en haar ten overstaan van alle aanwezigen ten huwelijk vraagt. Aan u de vrijheid om deze emblematische scène opnieuw te spelen! Bar de la Marine, 15 Quai de Rive Neuve, 13007 Marseille
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer