Home Europa Frankrijk Lyon DE SMAAK VAN DE LIEFDE
DE SMAAK VAN DE LIEFDE

DE SMAAK VAN DE LIEFDE

Lyon

Rue du Bât d’Argent, Lyon

Lokale Smaken
"Mijn liefje, je bent zo heerlijk als de lekkerste snoepjes van die oude Papillot. Laten we elkaar om middernacht ontmoeten onder de kersenboom. Je geliefde". Dat was ongeveer wat de leerling van banketbakker Papillot aan zijn beminde schreef. Hij pikte een paar snoepjes en verpakte die in een liefdesbriefje. De baas ontdekte het en zette de leerling op straat, maar hij hield het goede idee. Zo ontstond de Papillote de Lyon. Een snoepje verpakt met een briefje met daarop raadseltjes, grapjes of leuke citaten die meestal met Kerst worden gegeven! Weg met de liefdesbriefjes, hallo woorspelletjes en grapjes! grapjes of leuke citaten! Rue du Bât d’Argent, Lyon.
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer