Home Europa Frankrijk

Frankrijk

Frankrijk zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Van de klokkentorens in het noorden en de bastides in de Provence tot de winderige stranden van Bretagne en de azuurblauwe zee van de Côte d'Azur. Van Parijs, de smeltkroes van het moderne en het traditionele, tot de prachtige bergtoppen van de Alpen en de Pyreneeën, Frankrijk heeft dit alles en nog veel meer. Van deze veelzijdige bestemming krijgt u nooit genoeg.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

132 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer