Home Europa Oostenrijk

Oostenrijk

Oostenrijk zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Oostenrijk is een land met majestueuze bergen en adembenemend natuurschoon, en in de keizerlijke hoofdstad Wenen kunt u prachtige barokke architectuur bewonderen. Treed in de voetsporen van Wolfgang Amadeus Mozart of Johann Strauss en ervaar zelf het Oostenrijkse leven. Ontdek de culinaire lekkernijen, gezellige stadjes, kostbare kunstschatten en de jonge, dynamische kunstwereld.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

6 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer