EEN WONDER!

EEN WONDER!

Salvador

Largo Terreiro de Jesus - Comercio, Salvador

Lokale Smaken
De Largo Terreiro de Jesus met zijn basiliek en oude Jezuïeten college gelegen in het stadscentrum is een van de oudste pleinen van Salvador. U kunt er genieten van de rust en wat drinken op een terrasje in de zon. Maar dat is niet alles. Voor de aanhangers van de Afro-Braziliaanse godsdienst Candomblé is het plein heilig. De gelovigen komen er dansen om hun goden te verzoeken om wat ze het Merveille, ofwel het wonder, noemen. Wanneer het Merveille zich voltrekt, worden al uw problemen opgelost en uw kwalen genezen. Alles bij elkaar heeft u grote kans om in topvorm terug te komen uit Salvador: er zijn namelijk 2230 van dit soort heilige pleinen in de stad. Largo Terreiro de Jesus - Comercio, Salvador - BA, Brazilië
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer