DE SPOOKBAR

DE SPOOKBAR

Rio De Janeiro

R. Vinícius de Moraes, 39 - Ipanema, Rio de Janeiro

In de Vinicius Bar niet ver van Ipanema gebeuren mysterieuze dingen. Er wordt verteld dat de beroemde dichter Vinicius de Moraes, een van de grondleggers van de Bossa Nova, er regelmatig kwam. En sinds zijn dood in 1980 worden er vreemde verschijnselen waargenomen. Op een dag vielen er zomaar whiskyflessen van een tafel. En tijdens een concert viel een foto van Vinicius de Moraes, die aan de muur hing, rechtstandig op de grond. Merkwaardig. Gezegd moet worden dat Vinicius de Moraes buitengewoon veel van het leven hield. Zoveel zelfs dat er gezegd wordt dat hij om de twee of drie jaar trouwde. Misschien wil de rakker ons vandaag aan zijn aanwezigheid herinneren. R. Vinícius de Moraes, 39 - Ipanema, Rio de Janeiro - RJ, 22411-010, Brazilië
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer