Home Amerika Brazilië

Brazilië

Brazilië zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Maak een reis door het charmante Brazilië, een land waar geschiedenis en cultuur hand in hand gaan en waar ook adembenemende stranden, watervallen, bossen, enorm grote en historische steden te vinden zijn. Geniet van feestelijk Salvador dat beroemd is vanwege het carnaval. In Belo Horizonte gaat u terug in de tijd door een bezoekje aan de belangrijkste gebouwen uit de vorige eeuw. São Paulo is de culturele en gastronomische hoofdstad van Brazilië, met vele musea, galeries, theaters, monumenten, evenementen en restaurants.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

24 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer