Home Amerika Argentinië

Argentinië

Argentinië zit vol met geheimen! Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen: verborgen plekjes en onuitgesproken legendes die alleen bij locals bekend zijn. Ontdek een stad zoals lokale inwoners dat zouden doen. Waar begin jij?

Over dit land

Argentinië is een van de meest bezochte landen van Zuid-Amerika en dat is niet alleen vanwege het beroemde en betoverende Buenos Aires. Er zijn nog vele andere verrassende bezienswaardigheden, zoals Puerto Iguazo, waar u de Argentijnse kant van de watervallen van de Iguazu kunt bewonderen, die te boek staan als een van de 7 natuurwonderen.
Lees meer

Uitgelicht

Ontdek onze Local Stories

Ervaar de wereld. Onthul de verhalen. Ontdek mythes en legendes.. Local Stories laat je het land ervaren als een echte inwoner. Waar begin jij?

1 Local Stories

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer