mercure

10% korting voor ALL-leden op overnachtingen bij Mercure

Word lid van ALL en ontdek Europa met 10% korting

Boek nu *

Or  night(s)

Boek nu

Wat uw plan, of welk seizoen het ook is, tegen een hoteluitje zegt u geen nee.

Een paar dagen heerlijk ontspannen bij het zwembad? Absoluut! Een culinaire zwerftocht door de stad? Zeker weten! En met 10% korting op uw verblijf in deelnemende hotels wordt het antwoord wel heel makkelijk — ja!

Om u te bedanken voor uw loyaliteit, bieden wij nu een van de hoogste ledenkortingen in de branche. En bent u nog geen lid van ALL, meld u dan vandaag nog en ontvang 500 extra Reward-punten na uw eerste in aanmerking komende verblijf bij ons.

Wij bieden u een topvakantie met geweldige bestemmingen, exclusieve aanbiedingen, Reward-punten en VIP-voordelen. Dus wacht niet langer en reis voordeliger dan ooit.

Boek nu en krijg 10% korting op elke nacht die u bij ons verblijft.

10% korting voor ALL-leden op overnachtingen bij Mercure

1. De Algemene Voorwaarden van ALL - Accor Live Limitless zijn van toepassing op de leden krijgen 10% korting -aanbieding en het lidmaatschap van ALL - Accor Live Limitless is verplicht om hiervan gebruik te kunnen maken.
2. Deze aanbieding is geldig op de volgende verblijfsdata: van 17/07/2021 t/m 31/03/2023 en boekingsdata: 17/07/2021 t/m 30/03/2023. De lijst met deelnemende hotels in Albanië, Armenië, Oostenrijk, Azerbeidzjan, België, Bosnië en Herzegovina, Bulgarije, Kroatië, Tsjechische Republiek, Estland, Georgië, Duitsland, Hongarije, Ierland, Kazachstan, Kirgizië, Letland, Litouwen, Luxemburg, Moldavië, Noord-Macedonië, Polen, Roemenië, Servië, Slowakije, Slovenië, Zweden, Zwitserland, Nederland en het Verenigd Koninkrijk, vindt u op de aanbiedingspagina.
3. Om in aanmerking te komen voor deze aanbieding, dient de overnachting gereserveerd te worden via de distributiekanalen van AccorHotels (websites Accor, de app van Accor ALL, call center van ALL, hotels) en reguliere reisbureaus die gebruik maken van een GDS met een automatische verbinding met het reserveringssysteem van Accor. U kunt niet profiteren van deze aanbieding indien u uw overnachting heeft gereserveerd via een wederverkoper, een tour operator of een ander, online reisbureau (zoals expedia.com, booking.com, etc.). 
4. De 10% korting is gebaseerd op de LEDENTARIEF voor de data die bij het boeken zijn gevraagd. Geen vooruitbetaling vereist. Het tarief dient minimaal drie dagen van tevoren te worden gereserveerd.
5. Boekingen zijn flexibel: annuleren of wijzigen is mogelijk tot op de dag van het verblijf. Deze aanbieding is niet beschikbaar voor groepen. Deze aanbieding is onder voorbehoud van beschikbaarheid. Per hotel gelden verkoopvoorwaarden. Het is exclusief black-outdata die zijn vastgesteld door deelnemende hotels.
6. Als dit tarief niet beschikbaar is, kan het lid niet gebruik maken van deze aanbieding.
7. U moet uw ALL - Accor Live Limitless loyalty kaartnummer opgeven bij reservering en uw kaart bij de receptie van het hotel presenteren wanneer u incheckt voor uw verblijf. 
8. De Reward-punten van ALL - Accor Live Limitless worden binnen 10 dagen na het verblijf in het hotel bijgeschreven op het account van het lid. 
9. Accor en/of de deelnemende hotels en/of de partners van de aanbieding wijzen iedere aansprakelijkheid van de hand indien de diensten niet kunnen worden uitgevoerd, of indien er niet van de aanbieding gebruik kan worden gemaakt, als gevolg van een onvermijdelijke gebeurtenis van buitenaf die de uitvoering door Accor en/of door de deelnemende hotels en/of door de partners van de aanbieding onmogelijk of overdreven duur zou maken. Gasten of leden hoeven niet te worden vergoed en de eventueel door de aanbieding voorziene voordelen (bijvoorbeeld Reward-punten) zijn niet verschuldigd indien de aanbieding in die omstandigheden niet kan worden gehonoreerd.
10. Wilt u tijdens al uw communicatie met de callcenters of met de klantenservice van ALL het volgende referentienummer vermelden: 013965

,

Or  night(s)

Boek nu

Or  night(s)

Boek nu