mercure

Langer verblijf, langer genieten.

Blijf langer. Bespaar. Geniet meer.

Or  night(s)

ZOEKEN

Ontdek meer en geniet langer. Verleng uw verblijf en bespaar als u minstens 15 dagen voor vertrek minstens 3 nachten boekt.

ZIN OM TE VERKENNEN? Wees productief in een comfortabele omgeving. Sluit daarna uw laptop en geniet van een ontspannen weekend. Geen haast, blijf wat langer op uw bestemming en geniet van het lokale leven.

WILT U EEN ANDERE WERKPLEK? Een verandering is net zo goed als een pauze. Ga lekker in een rustig hoekje zitten en werk op afstand vanuit uw hotel. Het perfecte plan voor productieve dagen en avontuurlijke avonden.

… EN DAT ALLEMAAL OP EEN DUURZAME MANIER. Maak uw reis duurzamer door bijvoorbeeld de schoonmaak van uw kamer over te slaan als dat niet nodig is.

Vergeet niet dat ALL-leden tot 10% extra besparen op alle boekingen in Europa en Noord-Afrika, dus meld u aan of word gratis lid.

 • Brussel, België

  <br> <br> √ Geniet van frietjes of een wafel op de hoek van de Grote Markt <br> √ Bewonder de kunstcollectie in het Musée Fin-de-Siècle Museum <br> √ Fan van strips? Breng een bezoekje aan het Belgisch Stripmuseum

  LET'S GO
 • Amsterdam, Nederland

  <br> <br> √ Ontdek het stadscentrum dat moderniteit combineert (Kalverstraat) met traditie (Begijnhof) <br> √ Maak te voet of per fiets een romantische wandeling langs de grachten <br> √ Bezoek met kinderen dierentuin Artis en Science Center NEMO

  LET'S GO
 • Londen, Verenigd Koninkrijk

  <br> <br> √ Shopaholic? Kijk uw ogen uit in het bekende, grote luxe warenhuis Harrods <br> √ Bekijk de stad vanuit het reuzenrad The London Eye <br> √ Even bijkomen in deze drukke stad? Neem een welverdiende pauze in Hyde park

  LET'S GO
 • Parijs, Frankrijk

  <br> <br> √ Maak een ​​wandeling langs de "Quais de Seine" voordat u in Saint-Germain-des-Prés gaat eten <br> √ Bewonder de stad van boven, vanaf de Arc de Triomphe of de Tour Montparnasse <br> √ Reist u met kinderen? Ga naar Disneyland Parijs!

  LET'S GO
 • Oostende, België

  <br> <br> √ Breng een bezoekje aan het Atlantic Wall museum en leer meer over de Tweede Wereldoorlog <br> √ Ga lekkere verse mosselen eten op de dijk<br>√ Breng een bezoekje aan Mu.ZEE, het museum van modern kunst.

  LET'S GO
 • Berlijn, Duitsland

  <br> <br> √ Ga langs het symbool van de val van de muur in 1989, De Brandenburger Tor <br> √ Ga winkelen bij het KaDeWe, het grootste warenhuis van de stad <br> √ Bekijk op verschillende plekken in de stad de overblijfselen van de Berlijnse Muur

  LET'S GO

Langer verblijf, langer genieten.

Profiteer van uw korting met het 'verblijf langer en bespaar'-tarief bij deelnemende hotels, onder voorbehoud van beschikbaarheid. Raadpleeg de voorwaarden voor het tarief op het moment van boeking.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN