mercure

Boek vroegtijdig, bespaar geld en geniet van het leven!

Bespaar op uw verblijf met ons Advance Saver-tarief

Or  night(s)

ZOEKEN


Genieten in de zon, de drukte van een grote stad, op verkenning gaan … Plan uw perfecte vakantie bij Mercure Hotels en bespaar als u van tevoren boekt.

Kies uw droombestemming en profiteer van onze Advance Saver-tarieven door minimaal 15 dagen voor aankomst te boeken*. Daarnaast besparen leden van ALL – Accor Live Limitless – tot 10% extra op geselecteerde hotels in Europa en Noord-Afrika. U kunt lid worden als u dat nog niet bent.

Er is gewoon zoveel te verkennen: van lokale avontuurtjes en eeuwenoude straten tot stedelijke oases die u gewoon gezien moet hebben… of maak de reis van uw leven en bezoek de Zomerspelen. U kunt het allemaal meemaken – als u vroeg boekt en bespaart.

*Bij deelnemende hotels zijn mogelijke uitzonderingen van toepassing afhankelijk van het hotel en de weekdag.

Notre sélection

 • Paris, France
 • Londres, Royaume-Uni
 • Barcelona, Spain
  Barcelone, Espagne
 • Nice
  Nice, France

  Plongée sous-marine ou randonnée dans les Alpes : la nature s’offre à vous !

  LET'S GO
 • Rome
  Rome, Italie

Boek vroegtijdig, bespaar geld en geniet van het leven!

Er kan worden geboekt met het Vroegboektarief  tot 15 dagen voor de dag van aankomst.*

Deze aanbieding is beschikbaar voor prijzen inclusief of exclusief ontbijt (behalve voor sommige hotels waar deze alleen geldt voor aanbiedingen inclusief ontbijt of halfpension).

* Voor sommige hotels geldt mogelijk een boekingstermijn van meer dan 15 dagen.

Aanbiedingen onder voorwaarden en afhankelijk van de beschikbaarheid van het hotel en het aanbod in het geselecteerde hotel. Zie de tariefverkoopsvoorwaarden.
Deze aanbieding is geldig in overeenstemming met de hierin vermelde voorwaarden in een van de deelnemende hotels in een van de volgende landen: Algerije, Andorra, Armenië, Oostenrijk, België, Kroatië, Cyprus, Denemarken, Spanje, Estland, Russische Federatie, Frankrijk , Georgië, Duitsland, Griekenland, Hongarije, Ierland, Israël, Kazachstan, Kirgizië, Kosovo, Letland, Litouwen, Luxemburg, Malta, Marokko, Moldavië, Monaco, Nederland, Polen, Portugal, Macedonië, Tsjechië, Roemenië, Verenigd Koninkrijk, Servië , Slowakije, Zwitserland, Tunesië en Oekraïne en onder de volgende merken: hotelF1, ibis budget, ibis, ibis Styles, greet, ibis, Handwritten, Novotel, Mama Shelter, Mercure, by Mercure, Mövenpick, Pullman, Swissôtel, Tribe.

Verkoopvoorwaarden
Alle reserveringen moeten worden gegarandeerd met een creditcard die geldig is op de datum van de reservering en bij het begin van het verblijf, tenzij anders aangegeven.
Het bedrag dat bij boeking is betaald kan, zelfs in geval van annulering of wijziging, niet worden terugbetaald.

In- en uitckecktijden
De in- en uitchecktijden verschillen per hotel en worden bij de reservering in de verkoopvoorwaarden vermeld.

Kinderbeleid
Het kinderbeleid verschilt van hotel tot hotel. De betreffende informatie wordt verstrekt in de verkoopvoorwaarden op het moment van de reservering.

Voorwaarden ledentarief
Wie van het ledentarief wil profiteren, moet lid zijn, of lid worden, van ALL - Accor Live Limitless. Leden moeten hun kaart tonen bij het inchecken (of hun lidmaatschapsnummer als ze hun kaart nog moeten ontvangen). Per lid en per verblijf mogen niet meer dan 2 kamers tegen het ledentarief worden geboekt.

,

Or  night(s)

ZOEKEN

Or  night(s)

ZOEKEN