Home Afrika Zuid-Afrika Johannesburg DE SPOKEN VAN CONSTITUTION HILL
DE SPOKEN VAN CONSTITUTION HILL

DE SPOKEN VAN CONSTITUTION HILL

Johannesburg

11 Kotze St, Johannesburg

Als u vreemde geluiden hoort tijdens uw bezoek aan Constitution Hill, het "Robbeneiland van Johannesburg", een gevangenis waar onder andere Nelson Mandela en Mahatma Gandhi hebben gezeten, raak dan niet in paniek. Het is waarschijnlijk een van de vele spoken die er rondwaren. De bekendste is Daisy De Melker, een beruchte Zuid-Afrikaanse. Zij zou rondwaren in de buurt van de cel waar ze gezeten heeft, in de vleugel bestemd voor vrouwelijke gevangenen. Het schijnt echter dat ze ook regelmatig buiten de muren aan de wandel gaat… Zo regelmatig dat er in het hele land wordt gezegd, dat als er ergens een deur open waait, "het spook van Daisy de Melker” voorbijkomt. Een goede raad dus: doe uw deur goed op slot!
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer