HET GEHEIM VAN PARKHURST

HET GEHEIM VAN PARKHURST

Johannesburg

Ergens in Johannesburg

Terug in de natuur
Als u in de woonwijk Parcours rondwandelt, probeer dan de Braamfontein Spruit te vinden, de enige waterloop van de stad. Als u deze stroomopwaarts volgt, stuit u met een beetje geluk op een van de best bewaarde geheimen van Johannesburg. Ergens te midden van de 2000 woningen en 4000 inwoners van de wijk ligt, verborgen aan deze beek, een groen paradijsje, waarvan niemand de naam of het adres weet, zelfs de gemeentelijke diensten niet. De acht gelukkigen die in dit vredige oord aan de beek wonen hebben in 2003 een journalist ontvangen die hierover, onder voorbehoud van geheimhouding, in de pers heeft geschreven. Sindsdien neemt de mythe steeds grotere vormen aan en de plaatselijke bewoners worden radeloos door het gebrek aan aanwijzingen: het zou in een doodlopende straat zijn, op een moeilijk toegankelijke boomrijke plek, waar zelfs de vuilnisophalers niet komen. Maar u heeft het niet van ons gehoord… Ergens in Johannesburg
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer