STATIONSGEHEIM

STATIONSGEHEIM

Tokio

Kokkai-gijidomae Station, Tokio

Wereld Reizigers
Het metrostation Kokkai-gijidōmae, op de kruising van de metrolijnen Marunouchi en Chiyoda, is een van de diepste van de stad. Het zou tot een diepte van 38 meter onder de grond gaan. Volgens geruchten zou het tot de jaren 50 dienst hebben gedaan als schuilkelder. Sterker nog, een geheime deur zou het station direct hebben verbonden met het souterrain van het Lagerhuis, dat op een steenworp afstand ligt. Met welk doel? Om de regeringsambtenaren in staat te stellen in geval van een grote ramp de stad te verlaten. Als uw metro in Kokkai-gijidōmae stopt, kunt u proberen de geheime deur te vinden. Vooral als u voelt dat er gevaar dreigt. Kokkai-gijidōmae Station.
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer