Abu Dhabi

Ontdek Abu Dhabi zoals lokale inwoners dat zouden doen. Verborgen plekjes, ervaringen en onuitgesproken verhalen die alleen de locals kennen... Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen.

Uitgelicht in deze stad

Abu Dhabi, de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten, is een aantrekkelijke, groene en markante Arabische stad. De enorme, met marmer overkoepelde Sjeik Zayed-moskee, 's werelds snelste achtbaan in Ferrari World en de nieuwste kunstattractie, het Louvre Abu Dhabi, zijn enkele van de diverse activiteiten die de stad te bieden heeft. Ontdek deze moderne stad met prachtige wolkenkrabbers, verbazingwekkende landschappen en rijke, diepgewortelde tradities.
Lees meer

Local Stories

(1)

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer