Home Europa Spanje Madrid EN ALS CUPIDO NU EENS SPAANS WAS?
EN ALS CUPIDO NU EENS SPAANS WAS?

EN ALS CUPIDO NU EENS SPAANS WAS?

Madrid

Parque del Retiro - Plaza de la Independencia, 7, Madrid

Terug in de natuur
Het Retiro park is niet altijd geopend geweest voor het grote publiek. Gedurende lange tijd was het voorbehouden aan de wandelingen van koning Philips V. Hij kwam er graag om van al deze plantengroei te genieten en de voortdurende vernieuwingen in het park te bewonderen. En met reden. Volgens de legende verplaatste een dwergkabouter iedere nacht de bloemen en planten, zodat de koning nooit door hetzelfde park zou wandelen. De legende zegt zelfs dat het zien van deze kabouter geluk en liefde garandeerde. Gelooft u het niet? Vandaag de dag staat er een beeld van de dwerg in het Retiro park. Ga dus een kansje wagen. Met zijn tweeën. En over 30 jaar maken we de balans op. Parque de El Retiro - Plaza de la Independencia, 7, 28001 Madrid
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer