ROCK-'N-ROLL

ROCK-'N-ROLL

Amsterdam

Vondelpark – Amsterdam

Verborgen Pareltjes
Het Vondelpark met zijn bloemen, zijn vijvers, zijn rust en zijn weelderigheid is een mooie Engelse tuin zoals men zich die voorstelt. Perfect voor een romantische wandeling. Op één detail na. Onder de Vondelbrug laat een met graffiti bedekte deur een glimp zien van een alternatieve wereld. En binnen is dat ook een beetje zo. Tijdens de tweede wereldoorlog is hier een bunker gebouwt als schuilplaats in geval van bombardementen. De schuilkelder is nooit gebombardeerd en werd in de jaren 60 ingericht als concertzaal en later gebruikt als repetitieruimte voor popbands en als verzamelplaats voor hippies. Ooit heeft er zelfs een beroemde rockband opgetreden, de Pink flamingo's. Ga er gerust een kijkje nemen en neem zo mogelijk uw elektrische gitaar mee. Vondelpark – Amsterdam
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer