Home Europa Frankrijk Villefranche-sur- Saône

Villefranche-sur- Saône

Ontdek Villefranche-sur-Saône zoals lokale inwoners dat zouden doen. Verborgen plekjes, ervaringen en onuitgesproken verhalen die alleen de locals kennen... Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen.

Uitgelicht in deze stad

De hoofdstad van Beaujolais, Villefranche-sur-Saône, is een stad met een rijke en gevarieerde culturele en culinaire traditie. Langs de straten van de stad staan talrijke monumentale kerken en huizen in renaissancestijl waardoor de geschiedenis weer tot leven komt. Zowel beginners als sommeliers zullen door de omliggende wijngaarden niet teleurgesteld worden. De wijnen brengen zelfs de meest verfijnde smaakpapillen in verrukking.
Lees meer

Local Stories

(1)

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer