WIL JE DANSEN?

WIL JE DANSEN?

Brisbane

Cloudland Memorial Arch, 7 Boyd St, Bowen Hills QLD 4006, Brisbane

Kunst Kenners
De in 1940 geopende Cloudland Dance Hall was, als we de oprichter T.H. Eslick moeten geloven, de "beste balzaal van het zuidelijk halfrond". Inderdaad traden er tientallen jaren lang vele sterren op en waren er vele legendarische concerten. Tot de afbraak van het gebouw in 1982. Sindsdien is een momument in een kleine tuin, toegankelijk via Cowlishaw Street, een eerbetoon aan de legende van de Cloudland Dance Hall. Aan de voorzijde van de grote boog, die herrinnert aan de historische entree van de hal, komen nostalgische zielen samen en dansen vrolijk. Wees dus niet verlegen! Cloudland Memorial Arch, 7 Boyd St, Bowen Hills QLD 4006, Brisbane
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer