Quito

Ontdek Quito lokale inwoners dat zouden doen. Verborgen plekjes, ervaringen en onuitgesproken verhalen die alleen de locals kennen... Ons team kan niet wachten om de Local Stories te onthullen.

Uitgelicht in deze stad

Quito wordt omringd door het Andesgebergte en vulkanen, en is op een na de hoogst gelegen hoofdstad ter wereld. De stad biedt zijn bezoekers een reis vol nieuwe ontdekkingen, met schitterende landschappen, mooi bewaard gebleven architectuur, kabelbanen, panoramische paviljoens en nog vele andere attracties. Slenter langs de geplaveide straten van het historische centrum dat door Unesco is uitgeroepen tot werelderfgoed, en bewonder de koloniale gebouwen, pleinen, kerken en musea.
Lees meer

Local Stories

(2)

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer