STREET ART

STREET ART

Sao Paolo

Le beco do Aprendiz, Vila Madalena, Sao Paolo

Kunst Kenners
In het hart van de wijk Vila Madalena stuiten we op een poortje voorzien van een basketbalnet. Waarom zouden we verder gaan? Op het eerste gezicht kun je je dat afvragen. Maar zij die doorzetten krijgen al snel het antwoord. En hun beloning. Achter het poortje bevindt zich het straatje Belmiro Braga. Dit volledig voor het verkeer afgesloten straatje is al enkele jaren het expressieterrein geworden voor de kunstenaars van São Paulo. Zo is iedere muur er een waar kunstwerk. Logischerwijze kom je in deze openlucht kunstgalerie vaak kunstenaars aan het werk tegen. Dus?? Aarzel niet om het poortje open te duwen. Le beco do Aprendiz, Vila Madalena, São Paulo
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer