RIJ JE OMHOOG OF OMLAAG?

RIJ JE OMHOOG OF OMLAAG?

Belo Horizonte

Rua do Amendoim - Mangabeiras, Belo Horizonte

Kippenvel
Kan een auto met uitgeschakelde motor zelfstandig een helling op rijden? In Mangabeiras, de chique buurt van Belo Horizonte, vragen sommige bewoners (die volkomen bij hun verstand zijn) zich dit af. De voertuigen lijken namelijk de wet van de zwaartekracht te tarten en helemaal uit zichzelf de Rua do Amendoim omhoog te rijden. Om het verschijnsel te verklaren gaat het verhaal dat onderaardse ertsen de voertuigen zouden magnetiseren en omhoog trekken. Geloofwaardig? Niet echt. Minder geloofwaardig in ieder geval dan de stelling van gezichtsbedrog. Het schijnt dat de straat in werkelijkheid iets omlaag loopt. Om zelf een mening te vormen, kunt u het uitproberen. Maar houd niettemin uw hand bij de handrem. Rua do Amendoim - Mangabeiras, Belo Horizonte
Lees meer

Verhalen dichtbij

Hotels in de buurt

Kom en ontdek onze lokaal geïnspireerde Hotels. Vanaf het moment dat u binnen stapt, wordt u ondergedompeld in de bestemming. Uw reis begint hier.

Wat zijn jouw interesses?

Ben jij een foodie? Hou je er van om de lokale geschiedenis en cultuur te leren kennen? Ben je een natuurfanaat? Ontdek de Local Stories die jou interesseren en laat ze je inspireren voor je volgende reis!

Bekijk meer