RESERVERINGEN

U wilt boeken

Is betalen veilig?

SSL-encryptieprotocol Om uw veiligheid en optimale vertrouwelijkheid te waarborgen, maakt onze website gebruik van het SSL-encryptieprotocol. Bij de overdracht van gegevens op het netwerk worden uw bankgegevens samen met alle gegevens van de diverse formulieren automatisch versleuteld.

Het SSL- (Secure Socket Layer) encryptiesysteem versleutelt automatisch gegevens voordat ze worden overgedragen naar het netwerk. Zodra ze op onze server arriveren, worden ze versleuteld met een unieke code.

SSL is ontwikkeld door Netscape en het meest gebruikte en tegenwoordig een van de beste oplossingen voor het beveiligen van transacties. We blijven actief oog houden op toekomstige beveiligingssystemen die we kunnen doorvoeren zodra ze ontwikkeld zijn, zodat we u het best mogelijke gereedschap te bieden.

Alles wat u hoeft te doen om dit systeem te gebruiken, is nagaan of uw browser geschikt (in het algemeen geldt elke versie nieuwe dan 3). Zoek om dit na te gaan gewoon naar een van deze iconen links onderaan uw scherm (Netscape) of rechts onderaan (Internet Explorer).

CONTACT